Europa Conference League

Ιμπόρα: «Η καρδιά ζητά να επιστρέψω στη Λεβάντε-Τρομεροί οι πανηγυρισμοί-Το άξιζε ο Μεντιλίμπαρ»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα δεν έκρυψε την επιθυμία να επιστρέψει στη Λεβάντε, ενώ αναφέρθηκε στο ξέσπασμα χαράς για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό, αλλά και τη συμβολή του Μεντιλίμπαρ.

Στην εκπομπή «El Larguerο» της Ισπανίας φιλοξενήθηκε ο Βιθέντε Ιμπόρα μετά την κατάκτηση του πέμπτου ευρωπαϊκού τίτλου της καριέρας του, με τον Ολυμπιακό. Ο 36χρονός μέσος αναφέρθηκε στους πανηγυρισμούς η ένταση των οποίων τον εντυπωσίασε.

«Οι Έλληνες είναι πολύ παθιασμένοι. Ήταν τρομερός ο τρόπος με τον οποίο γιόρτασαν την κατάκτηση του Conference League. Ο τίτλος αυτός ήταν ο πρώτος ευρωπαϊκός στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο κόσμος το καρτερούσε χρόνια. Παρότι ο αγώνας τελείωσε μετά τα μεσάνυχτα και φύγαμε από το γήπεδο πολύ αργά, οι δρόμοι ήταν κατάμεστοι και ήταν δύσκολο για το πούλμαν μας να κινηθεί. Έφτασα στο σπίτι κατά τις 7 το πρωί. Ήταν τόσο έντονα τα συναισθήματα που δεν μπόρεσα να κοιμηθώ πάνω από μια ώρα», ανέφερε.

Όσο για τη συμβολή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ; «Είναι ένας απλός, λαϊκός άνθρωπος... Μετά από μια ζωή στους πάγκους, του άξιζε μια τέτοια χαρά. Χαίρομαι πολύ όταν πετυχαίνουν τέτοιοι άνθρωποι. Το δικαιούται απόλυτα. Με τις ιδέες, τη φιλοσοφία του και το πόσο κοντά ήταν σε όλους μας, έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα να δείξει το σπουδαίο ταλέντο που είχε».

Τέλος, έχοντας ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στη Λεβάντε, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψω στη Λεβάντε και να τη βοηθήσω.. Η καρδιά μου ζητά να επιστρέψω, να δώσω ό,τι μου έχει απομείνει και να προσπαθήσω να βοηθήσω τον σύλλογο να προχωρήσει», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x